Fyldte chokolader
TilmeldChokolade fyldt med blød honningkaramel til kaffen. Mums! Og slet ikke så svært at lære.
På kurset laves 5-7 forskellige slags fyldte chokolader. Deltagerne får opskrifterne med hjem, så der kan eksperimenteres videre bagefter. Vi deler det, der fremstilles i dagens løb, så alle får en god portion lækre chokolader med hjem.
Kurset kræver ingen forkundskaber, da vi bygger hele processen op fra bunden. Der bliver givet udførlige instrukser før og under produktionen af chokoladerne, ligesom der også vil være tid til hyggelig snak om råvarer og andre relevante emner i løbet af dagen.
185 kr. for råvarer betales til kursusleder på dagen.
Undervisningssted
Praktisk information
- Hold nr:
- 242838
- Første møde:
- 23.11.24 kl. 12:00
- Mødegange:
- 1
- Lektioner:
- 5
Pris
- Fuldt betalende
- DKK 372,00
- Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
- DKK 299,00
Niels Hvenegaard
Mit navn er Niels Hvenegaard, og jeg er biavler (og fåreavler).
De fleste biavlere fokuserer primært på at producere noget godt og velsmagende honning fra deres bier. For syv år siden begyndte jeg at interessere mig for alle de andre spændende produkter, som bierne producerer, og fandt ud af, at man faktisk havde lavet effektive og helende cremer og salver i mindst 4000 år.
Da honning smager virkelig godt sammen med især mørk chokolade, ja så tilbyder jeg også kurser i fremstilling af fyldte chokolader, hvor vi tilstræber at bruge biernes produkter, men vi bruger naturligvis også andre smagfulde elementer.
Mail: engsoehavebiavl@gmail.com