Fyldte chokolader

Fyldte chokolader

Chokolade fyldt med blød honningkaramel til kaffen. Mums! Og slet ikke så svært at lære.
På kurset laves 5-7 forskellige slags fyldte chokolader. Deltagerne får opskrifterne med hjem, så der kan eksperimenteres videre bagefter. Vi deler det, der fremstilles i dagens løb, så alle får en god portion lækre chokolader med hjem.
Kurset kræver ingen forkundskaber, da vi bygger hele processen op fra bunden. Der bliver givet udførlige instrukser før og under produktionen af chokoladerne, ligesom der også vil være tid til hyggelig snak om råvarer og andre relevante emner i løbet af dagen.
185 kr. for råvarer betales til kursusleder på dagen.


Undervisningssted

Dansborgskolen
Sollentuna Alle 6
2650 Hvidovre
Køkken

Praktisk information

Hold nr:
242838
Første møde:
23.11.24 kl. 12:00
Mødegange:
1
Lektioner:
5

Pris

Fuldt betalende
DKK 372,00
Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
DKK 299,00
  • Lørdag 23.11.24 kl. 12:00 - 16:25

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

Niels Hvenegaard

Mit navn er Niels Hvenegaard, og jeg er biavler (og fåreavler).

De fleste biavlere fokuserer primært på at producere noget godt og velsmagende honning fra deres  bier. For syv år siden begyndte jeg at interessere mig for alle de andre  spændende produkter, som bierne producerer, og fandt ud af, at man faktisk havde lavet effektive og helende cremer og salver i mindst 4000 år.
Da honning smager virkelig godt sammen med især mørk chokolade, ja så tilbyder jeg også kurser i fremstilling af fyldte chokolader, hvor vi tilstræber at bruge biernes produkter, men vi bruger naturligvis også andre smagfulde elementer.

Mail: engsoehavebiavl@gmail.com