Trykhenkogning for begyndere

nyt trykhenkogn bruges

Lær at tilberede og konservere fødevarer sikkert med trykhenkogning/ pressure canning, så du kan fylde dine hylder op med alt fra suppe, kødretter, marmelade, frugt og grøntsager til langtidsholdbar fløde og brød.
Efter endt henkogning og nedkøling er glassene lige til at stille på hylder i køkkenskab eller forrådskammer fyldt med lækker langtidsholdbar mad - alt sammen uden behov for fryse- eller køleplads.

Kurset er for dig, som vil vide noget om trykhenkogning, dig som selv skal i gang med at trykhenkoge, eller dig som allerede er en erfaren henkoger, og ønsker mere viden om emnet. Unikt for dette kursus er, at der vises og undervises i hele processen fra start til slut, og at alle deltagere får et færdigtilberedt glas med en kødret hjem.
På kurset lærer du om:

• Grundlæggende viden om trykhenkogning
• Hvad kan trykhenkoges, og hvad kan ikke
• Viden om udstyr, sikkerhed og PH-værdi
• Fremgangsmåde, nedkøling og opbevaring
• Forberedelser inden den første trykhenkogning

Materialeudgifter kr. 75,-/ pr. person til fødevarer, henkogningsglas samt lille kursuskompendium betales betales til kursusleder på dagen. Kurset er inkl. pause til frokost, så medbring evt. madpakke og drikkevarer

Ehlena Stormborn har arbejdet med mad og køkkener de sidste 20 år og er kogebogsforfatter til bogen "Pressure canning for begyndere - trykhenkogning på dansk", den første og eneste danske bog om trykhenkogning.


Undervisningssted

Dansborgskolen
Sollentuna Alle 6
2650 Hvidovre
Køkken

Praktisk information

Hold nr:
242260
Første møde:
29.09.24 kl. 10:00
Mødegange:
1
Lektioner:
6

Pris

Fuldt betalende
DKK 409,00
Ledig Hvidovre
DKK 329,00
Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
DKK 329,00
SU modtager Hvidovre
DKK 329,00
  • Søndag 29.09.24 kl. 10:00 - 14:55

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

Ehlena Stormborn