Svensk julebord

Svensk julebord

Julemad i Sverige er ligesom i Danmark fyldt med traditioner, og de er ikke helt de samme. Brug en søndag på selv at lave nogle af de fine svenske retter til dit eget julebord.
Vi kan ikke nå at tilberede et fuldstændigt svensk julebord på en lørdag, men vi tilbereder flere slags sild, en juleskinke, et fad med Janssons fristelser, prinskorv og en kålret. Vi smager vörtbrød, knækbrød og juleost. Vi tester også en svensk øl, en enkelt svensk snaps og julemust.
De fleste af de råvarer, vi bruger, bliver indkøbt i Sverige, men 95% af råvarerne kan købes i Danmark.
Lisa Elsbøll er kulturhistoriker og har boet i Sverige i over 20 år, og undervejs bliver der også tid til en god snak om de mange andre svenske juletraditioner.

200 kr. til råvarer er inkl. prisen. Der serveres en svensk snaps og øl/julemust eller sodavand til maden. Tag et silde-glas med - så kan du også tage lidt sild med hjem til dit eget julebord.

Undervisningssted

Engstrandskolen
Hvidovrevej 440
2650 Hvidovre
Køkken 2, Indg. C

Praktisk information

Hold nr:
242835
Første møde:
16.11.24 kl. 10:00
Mødegange:
1
Lektioner:
6

Pris

Fuldt betalende
DKK 646,00
Ledig Hvidovre
DKK 559,00
Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
DKK 559,00
SU modtager Hvidovre
DKK 559,00
  • Lørdag 16.11.24 kl. 10:00 - 15:20

    Sted: Engstrandskolen
    Hvidovrevej 440

    Lokale: Køkken 2, Indg. C

Lisa Elsbøll